Lakossági oldalak

Mezoterápiás kezelések immáron több mint 9 éve jelen vannak a magyar szépségápolási piacon. A kezelés sikerességének titka a mikrobiológiai tisztaságú koncentrált hatóanyagaiban és innovatív hatóanyag bejuttató eszközeiben rejlik. Napjainkra nem túlzás állítani, hogy pácienseink körében a leginkább közkedvelt eljárás legyen szó akár arc, test vagy hajas fejbőr kezelésekről.

Mezoterápiás kezeléseinket dermaroller, mezopen, mezopisztoly illetve tű nélküli mezoterápiás készülék segítségével végezzük. Hatóanyag palettánk minden egyes kozmetikai jellegű tünet vagy tünetegyüttes enyhítésére megoldást nyújthat. Kezeléseink vagy kúrakezeléseink előkészületi fázisában okleveles mezoterapeutáink gondoskodnak arról, hogy mindenki személyre szabott professzionális és otthoni ápolásban részesüljön. Az optimális eredmény elérésére a meghatározott számú, mélységű és hatóanyagú kezelés vagy kezeléssorozat követése szükségszerű.

Hatóanyag injektálás

            Hatóanyag injektálás

Honlapunk minőségi információkkal látja el a mezoterápiát igénybe vevő pácienst éppúgy, mint a kezelő mezoterapeutát (Professzionális oldalak). Lakossági oldalak kategóriájában Ön megtalálja mindazon információk halmazát, amelyek segíthetik döntését a terápia szükségszerűségéről. Amennyiben bármely mezoterápiás kezelés mellett döntene, felvilágosít a megfelelő  elő- és utókészületekről, mely nagy mértékben segítheti a kezelő munkáját. A kezeléssorozat összeállítását mindig bízzuk szakemberre, mégpedig arra a szakemberre aki jól felismeri bőrünk tüneteit, a tünetek valószínűsíthető kiváltó okát illetve ennek kezelési lehetőségeit.