Mezoterápiás hajkezelések

A hajhullásnak sok fajtája ismert, a cégünk által használt kezelési formák biztosítják a hajszálak megfelelő tápanyag szükségletét és serkentik a hajnövekedését, esetlegesen javítanak a zsíros, korpás haj állapotán. Ezáltal a hajhullás minden típusához tudunk segítséget nyújtani.
A hajhullás hátterében számos ok állhat és típusonként megkülönböztetjük őket. Megkülönböztetjük a foltos hajhullást, a hegesedő hajhullást és a genetikai hajhullásokat, melyek lehetnek átmenetiek, irreverzibilisek, illetve hormonálisak. A hegesedő hajhullást az irreverzibilis hajhulláshoz is sorolhatjuk, visszafordíthatatlan folyamat, mely fertőzés (baktérium, gomba, vírus) következménye és a hajhagymák elpusztulásával jár. A diffúz hajhullás, mely esetenként betegség kísérője, gyógyszer mellékhatása vagy helytelen táplálkozás eredménye. Ezeket az átmeneti hajhullásokat okozhatják még fogászati, nőgyógyászati gócok, a pajzsmirigy nem megfelelő működése. A hormonális hajhullás akkor következik be ha szervezetünkben több a férfi nemi hormon, ennek hatására a hajhagymák elsorvadnak. Férfiaknál ez a fajta hajhullás a homlok felől kezdődik, nőknél pedig a fejtetőn indul el.

Mind a tűs, mind pedig a tű nélküli mezoterápiás eljárást használni lehet ezeknek a problémáknak a megoldására. A hajkezeléseknél is érvényes, hogy kúra kezelésekkel nagyobb eredményeket lehet elérni. Egy kúra álljon 6-8 alkalomból, igény szerint a kúra ismételhető, de hagyjunk ki 3-6 hónapot a két kúrakezelés között. Amikor elértük a célunkat havonta egy kezeléssel célszerű megerősíteni, így még hosszabb távon fenn tartható ez az állapot. Ezen kezelésekhez használható hatóanyagok: Toskani Hair Plus coctail, Armesso Hair Factor, Dermaheal Ultra HL.