Tápanyaghiány okán kialakuló hajhullás

A hajhullás sokszor a nem megfelelő táplálkozás és a stresszes életmód következménye is lehet. Ilyenkor nem viszünk be a hajnak és a fejbőrnek szükséges elegendő vitaminokat és ásványi anyagokat a szervezetünkbe. Ezek a különböző fehérjék, a cink és a B-vitaminok, melyek elengedhetetlenek kellékei az egészséges haj és fejbőr fenntartásához. A stressz hatására pedig a haj számára fontos vitaminok és ásványi anyagok távoznak a szervezetből nagy mennyiségben. A B2-vitamin, ami segíti az oxigén felvételt és a cink, ami szükséges a fehérjék kialakulásához.

Cégünk által forgalmazott hajnövekedést serkentő hatóanyagok mindegyikében megtalálhatók ezen fontos tápanyagok. A hajhullás kezelésénél eredményesebb hatást lehet elérni ha a fejbőr vérkeringését fokozzuk, mivel így jobb lesz a tápanyag és oxigén ellátása. A bejuttatott hatóanyagok könnyebben fejtik ki hatásukat. Legtöbb erre a problémára használható ampullánknak van egy enyhe vérkeringés fokozó hatása.

Monohatóanyagok:

 Dexpanthenol: más néven B5 vitamin, hidratáló, gyulladás csökkentő, segíti a keratin képződést.

Q10+D.M.A.E: Kiemelkedő antioxidáns hatású, javítja a sejtek oxigén ellátását és a sejteken belüli anyagcsere folyamatokhoz nélkülözhetetlen.

Asian Centella: Hatóanyagai: tigrisfű kivonat, moszat kivonat, borostyán kivonat. Intenzív antioxidáns hatású, bőrfeszesítő hatóanyag. Segíti a vérkeringés megfelelő működését és serkenti a sebgyógyulást.

Hatóanyag koktélok:

Toskani Hair Plus Coctail: B-vitamint és vas-glükonátot tartalmaz mely serkenti a hajhagymák regenerálódását és gátolja a hajhullást. Másik fő hatóanyaga a dexpanthenol aminek köszönhetően javul a haj szerkezete is.

Armesso Hair Factor: Megakadályozza a DHT hormon szintjért felelős 5-alfa-reduktáz enzim  működését. Növekedési faktorokat tartalmaz, ezáltal serkenti a mátrix sejtek működését. Emellett biztosítja a fejbőr szükséges tápanyag ellátását.

Dermaheal Ultra HL: Bio-peptid tartalma miatt serkenti a mátrix sejtek osztósását, ezáltal hosszabbá téve az anagén fázist. Hatóanyag tartalmának köszönhetően táplálja a hajhagymákat.

Dermaheal HL: Férfiaknak, nőknek egyaránt ajánlott hatóanyag. Pótolja az elvesztett vitaminokat és tápanyagokat, többek között bio-peptid tartalma végett. Serkenti a fejbőr vérkeringését, meghosszabbítja az anagén fázist növekedési faktor tartalmának köszönhetően.