Professzionális utóápolás

Mivel mind a tű nélküli mezoterápiánál, mind pedig a tűsnél a bőr mélyebb rétegeiben dolgozunk nagyon fontosak a kezelés után használt termékek. Célszerű hatóanyag tartalmú maszkokat használni ilyenkor, mert a még nyitott mikro-csatornákon keresztül fel tud szívódni a hatóanyag a bőr mélyébe. Ezek a maszkok segítik a csatornák záródását és nyugtatják a bőrt, emellett fokozzák a mezoterápiával bejuttatott hatóanyagok intenzitását. Cégünk két típusú maszkot forgalmaz vannak a gumimaszkok és a lapmaszkok. Bőr típusnak és bőr problémáknak megfelelően tudjuk őket alkalmazni.

Gumimaszkok:

Használatuk során az ozmózis jelensége érvényesül, melynek köszönhetően a bőr hatékonyan tudja felszívni a hatóanyagokat és a vizet.

peeloff

Toskani Anti-acne bőrtisztító gumimaszk: Javít a szeboreás bőrök tünetein, optimalizálja a faggyútermelést és a szaruképzési zavarokat. Fő hatóanyagai a szaponin és flavonoid jellegű anyagok, melyek gyulladás csökkentő és antiszeptikus hatásúak. Ezeken kívül tartalmaz még Laminaria algát, mely kitűnő jódforrás és szabályozza a faggyútermelést, javít a bőrfelszíni emulzió összetételén.

Toskani Anti-aging gumimaszk: A Spirulina algának eredményeként serkenti a sejtek regenerálódását, ezáltal a bőr üdébb és fiatalosabb lesz.

Toskani Vitalizáló gumimaszk: Laminaria alga kivonatának köszönhetően a bőr állapotát javítja, magas C-vitamin tartalma miatt pedig serkenti a kollagén szintézist és antioxidáns hatású.

Lapmaszkok:

A maszkok hatóanyagainak intenzívebb felszívódása érdekében ultrahangozhatók.

Dermaheal Antiaging arcmaszk: Ránctalanító, bőrfiatalító növekedési hormonokatPapir_Arcmaszk tartalmazó maszk. Hatóanyagai a varázsdió, kövér porcsin, C és E-vitamin segítenek megkötni a szabad gyököket. Réz-peptid tartalma stimulálja a növekedési faktorok hatását. A hidrolizált kollagén pedig erősít a kötőszövetet.

Dermaheal Biopeptides pórus tisztító arcmaszk: Fő hatóanyagai a bio-peptidek, az Aloe vera, savak és enzimek ezen kívül pedig varázsdió kivonatot is tartalmaz. Ezen hatóanyagok eredményeképpen javítja a szeboreás bőr állapotát, pórusösszehúzó, fertőtlenítő, nyugtató, gyulladás csökkentő és hámképző arcmaszk.

Dermaheal Biopeptides vitalizáló arcmaszk: Ráncos, fakó, sápadt bőr típusokra kiváló hatással van. Tartalmaz hialuronsavat, kollagént és bio-peptideket, emellett medveszőlő kivonatot is, mely halványítja a pigmentfoltokat.