Referencia szalonunk

Wellness Kozmetika elérhetőségei
ACE IMPORT Kft. – Wellness Kozmetika

wellness-kozmetika-logo
Email:
Telefon: (0036)30-9486910
Weboldal: www.wellnesskozmetika.com

Nyitvatartási időnk: 08:00h-19:00h

wellness kozmetika

Kedves vendégeinket szakképzett és nagy gyakorlattal rendelkező kolléganőink várják szeretettel.

Megközelítés gépkocsival

Budapest felől

  • Az M0-ásról a Szigetszentmiklós-Csepel lejárónál célszerű lehajtani.
  • A LUKOIL benzinkútnál lévő körforgalmon egyenesen áthajtani Szigetszentmiklós felé.
  • Szigetszentmiklósra beérve a Lidlnél lévő lámpánál egyenesen kell áthaladni, majd az első körforgalomnál balra (harmadik kijárat) kihajtani a Centrum felé.
  • Kb. 200m múlva az út közepén lévő kis járdaszigetet jobbról megkerülve egyenesen, a járdaszigeten lévő útbaigazító tábla szerint a Szilágyi Lajos út irányába.
  • A járdaszigetet elhagyva kb. 500 méter múlva elérünk egy stop táblás kereszteződést, itt jobbra fordulva ráhajtunk a Szilágyi Lajos útra, ahol 300 méter múlva bal oldalon, a 30 szám alatt található a szépségszalon.

Üzletünk saját ingyenes parkolóval rendelkezik.

Szigethalom felől

Szigetszentmiklósra beérve az első körforgalomnál egyenesen (második kijárat). Kb. 1000 méter múlva jobbra a Szilágyi Lajos u. 30 szám alatt található a szépségszalon.

Megközelítés tömegközlekedéssel

Budáról

A Camponától induló 138-as kék busszal az Auchan áruházi bekötőút megállóig (menetidő 12 perc), majd a 679 Budapest – Szigetszentmiklós – Budapest járattal (menetidő 22 perc), a Szigetszentmiklós, Kisfaludy köz megállóig, ahol 150 méter múlva bal oldalon, a 30 szám alatt található a szépségszalon.

Pestről

Közvágóhídról Ráckeve irányába induló hévvel, a Szigetszentmiklós megállóig, majd az Árpád utcán kigyalogolva balra a Szilágyi Lajos utcán 300 méter múlva található a szalon.
Menetidő kb.: 30 perc

Ráckeve, Dunaharaszti, Tököl, Szigethalom felől

Ráckevei hévvel a Szigetszentmiklós megállóig, majd az Árpád utcán kigyalogolva balra a Szilágyi Lajos utcán 300 méter múlva található a szalon.